Print
Bookmark and Share

Jagten på freden - krig og spioner på Slotsholmen

Alle danmarkshistoriens krige er brudt løs på én gang! En tidsmaskine er gået i stykker, og nu raser krigene på Slotsholmen midt i Danmarks magtcentrum. Militærkøretøjer suser forbi. Krudt og kugler farer gennem luften, og man må snige sig af sted. Men DU kan være med til at stoppe krigene!

Tag med på orienteringsløb på Slotsholmen. Jagten går gennem Rigsarkivets snørklede gange, ned i de ældgamle ruiner under Christiansborg Slot og ud i Christian IV’s gamle krigshavn.
Undervejs kommer du igennem alverdens prøvelser – du skal klare svære forhindringsbaner, løse hemmelige koder og hjælpe flygtninge på vej. Husk løbesko og eventyrlyst på den hemmelige fredsmission. Ved hjælp af et hemmeligt dokument, der skal stemples ved posterne på løbet, skal du overbevise magtfulde generaler, konger og dronninger om, at krigene skal stoppes nu! 

Det praktiske
Løbet starter og slutter ved Nationalmuseet, Ny Vestergade 8, 1471 København K. Deltagerne sendes afsted i hold kl. 16.00, 16.30, 17.00, 17.30.

Der er mulighed for køb af mad og drikkevarer i start- og slut-området i Palægården ved Nationalmuseet.

Billetsalg

"Jagten på freden" er blevet til i samarbejde med Golden Days og er støttet af KulturMetropolØresund, Nordea-fonden og Dansk Orienterings-forbund.


Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du holde dig opdateret om arrangementer og andet nyt fra museet.

Tilmeld dig her

Åbningstider

1. juni - 31. august:
Tirsdag - søndag: 10 - 17
Mandag: lukket

1. september - 31. maj:
Tirsdag - fredag: 13 - 16
Lørdag og søndag: 12 - 17
Mandag lukket