Print
Bookmark and Share
Udforsk
Udforsk

Omvisninger

 Museet tilbyder gruppeomvisninger på Dansk Jødisk Museum, på de to jødiske begravelsespladser i København samt byvandringer i det jødiske København.


Læs mere om de enkelte tilbud her på siden og i menuen til højre. Kontakt museet for yderligere information og for at booke en omvisning på sf@remove-this.jewmus.dk eller tlf. 33 11 22 18.

Omvisning på Dansk Jødisk Museum

Få indblik i 400 års dansk-jødisk historie og hør om tankerne bag museets spektakulære arkitektur på en omvisning. Omvisninger finder som regel sted uden for museets åbningstid for at give grupperne den bedst mulige oplevelse af både arkitektur og udstilling. I særlige tilfælde kan der arrangeres omvisninger i åbningstiden. 

Der kan reserveres omvisninger uden for åbningstiden i disse tidsrum:

Vinter (september-maj)
Mandag 9-16
Tirsdag-fredag 9-12 og 17-21
Lørdag 9-10
Søndag 9-10

Sommer (juni-august)
Mandag: 9-16
Tirsdag-søndag: 17-21

En omvisning varer ca. 1 time og giver gruppen mulighed for at have hele museet for sig selv. For at sikre at alle får mest muligt ud af omvisningen, må gruppen maksimalt bestå af 25 personer. Større grupper kan deles i to mindre grupper, som får hver deres guide. Museet anbefaler dog at man ikke er flere 50 deltager.

Priser

En gruppeomvisning for op til 25 personer koster 1.600 kr. om dagen og 2.600 kr. efter kl. 18 og i weekenden. Omvisninger skal bestilles senest en uge i forvejen. 
Danske uddannelsesinstitutioner betaler 350 kr. for en omvisning - læs mere om museets skoletilbud

Aktuelle omvisninger
Dansk Jødisk Museum laver offentlige omvisninger på de to jødiske begravelsespladser i København og byvandring i løbet af foråret og sensommeren. Se datoerne for årets offentlige omvisninger på siden Aktuelt.

Hvem bestiller en omvisning?

Firmaer, kunstforeninger, personaleforeninger, aftenskoler, kulturklubber og mange andre – museets guider tilpasser omvisningen efter gruppens forudsætninger og interesser. 

Et særligt arrangement?

Det er også muligt at skræddersy et særligt arrangement eller bestille omvisninger med specifikke faglige vinkler. Kontakt museet for mere information. 

Omvisning i Københavns synagoge

Gennem Mosaisk Troessamfund er det muligt at komme på en omvisning i Københavns synagoge i Krystalgade. Kontakt Mosaisk Troessamfund for at høre mere og for booking.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du holde dig opdateret om arrangementer og andet nyt fra museet.

Tilmeld dig her

Åbningstider

1. juni - 31. august:
Tirsdag - søndag: 10 - 17
Mandag: lukket

1. september - 31. maj:
Tirsdag - fredag: 13 - 16
Lørdag og søndag: 12 - 17
Mandag lukket