Print
Bookmark and Share
Udforsk
Udforsk

Design og kunsthåndværk

Smykker fra Carré
Gå på opdagelse i museumsbutikkens udvalg af smykker fra Carrés Lady Luck-kollektion. De mellemøstlige figurer, hånden ’Hamsa’ samt ’Evil Eye’, der indgår i smykkerne er mellemøstlige symboler på beskyttelse mod det onde. 

Arne Jacobsen Design
I museumsbutikken finder du miniatureudgaver af den dansk jødiske arkitekt og designer Arne Jacobsens klassiske stole "Ægget", "Syveren" og "Svanen" samt en tro kopi af Arne Jacobsens villa i Charlottenlund - som dukkehus. 

Kunsttryk fra May-Bell Bareket
Den dansk-israelske kunstner May-Bell Bareket har skabt den unikke kollektion HAMSA reinterpreted – en genfortolkning af den symbolske hamsafigur. Et udvalg af signerede kunsttryk fås i butikken til 200 kr.
Læs mere om May-Bell Bareket her.

Maj Winther Christensen Design
Maj Winther Christensen har designet kopper i tre forskellige størrelser med museets logo. Desuden fås hendes enkle og smukke stjerne-lysestager i museumsbutikken. Se mere her. 

Design fra Barbara Shaw
Gå på opdagelse i designer Barbara Shaws humoristiske og finurlige design. Forklæder, muleposer og bordskåner med jødiske symboler og jiddishe citater er bl.a. at finde på hylderne. Se hele Barbara Shaws kollektion her.

 

 

 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du holde dig opdateret om arrangementer og andet nyt fra museet.

Tilmeld dig her

Åbningstider

Juni - August:
Tirsdag - Søndag: 10-17
Mandag lukket

September - maj:
Tirsdag - fredag: 13 - 16
Lørdag - søndag: 12-17
Mandag lukket