Print
Bookmark and Share
Geografitime på den jødiske pigeskole Carolineskolen, 1910 (Dansk Jødisk Museum).
Geografitime på den jødiske pigeskole Carolineskolen, 1910 (Dansk Jødisk Museum).
Udforsk
Udforsk

Skole

Skoletjenesten på Dansk Jødisk Museum tager altid udgangspunkt i klassens behov og interessefelter. Vi lægger vægt på at skabe et rum for elevernes nysgerrige møde med museets genstande og udstillingsrum. Derfor indgår eleverne aktivt i undervisningen via dialog og løsning af opgaver i grupper. Skoletjenesten tilbyder undervisningstilbud til folkeskolens mellemtrin og udskoling samt HF, STX og VUC. 

I menuen til højre finder du de forskellige klassetrin og niveauer, undervisningsforløbene retter sig imod. Herunder kan du se, hvilke temaer der tilbydes undervisning i på museet. Her kan du også orientere dig i, hvilke af folkeskolens trinmål undervisningsforløbet understøtter.

Gratis adgang i åbningstiden

Klasser fra folkeskolen, de gymnasiale uddannelser og de højere læreanstalter har gratis adgang på museet i den almindelige åbningstid, når de følges med en lærer. 

Aktuelle særtilbud til skoler

Står der 2. Verdenskrig på skemaet, så benyt chancen for give klassen en stor oplevelse - kvit og frit. Museet har i samarbejde med Dansk Institut for Internationale Studier og Auschwitzdagen tilrettelagt et særtilbud til skoler. Læs mere om tilbuddet og om muligheden for at booke et arrangement på Auschwitzdagens hjemmeside.

 

Vi glæder os til at tage imod jer!

 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du holde dig opdateret om arrangementer og andet nyt fra museet.

Tilmeld dig her

Åbningstider

1. juni - 31. august:
Tirsdag - søndag: 10 - 17
Mandag: lukket

1. september - 31. maj:
Tirsdag - fredag: 13 - 16
Lørdag og søndag: 12 - 17
Mandag lukket