Print
Bookmark and Share
Udforsk
Udforsk

Skole

Vi tager altid udgangspunkt i klassens behov og interessefelter. Vi lægger vægt på at skabe et rum for elevernes nysgerrige møde med museets rum og genstande. Derfor indgår eleverne aktivt i undervisningen via dialog og løsning af opgaver i grupper. Vi tilbyder undervisning til folkeskolens mellemtrin og udskoling samt HF, STX og VUC. 

I menuen til højre finder du de forskellige klassetrin og niveauer, undervisningsforløbene retter sig imod. Herunder kan du se, hvilke temaer der tilbydes undervisning i på museet. Her kan du også se, hvilke af folkeskolens trinmål undervisningsforløbet understøtter.

Gratis adgang i åbningstiden

Klasser fra folkeskolen, de gymnasiale uddannelser og de højere læreanstalter har gratis adgang på museet i den almindelige åbningstid, når de følges med en lærer. 

Aktuelle særtilbud til skoler

Fra januar 2015 har museet indgået en aftale med Københavns Kommune, der giver københavnske folkeskoleklasser mulighed for at få et gratis undervisningsforløb på museet. For yderligere oplysninger skriv til mail info@remove-this.jewmus.dk eller pr. telefon: 33691927. 

Står der 2. Verdenskrig på skemaet, så benyt chancen for give klassen en stor oplevelse - kvit og frit. Museet har i samarbejde med Dansk Institut for Internationale Studier og Auschwitzdagen tilrettelagt et særtilbud til skoler. Læs mere om booking på Auschwitzdagens hjemmeside.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du holde dig opdateret om arrangementer og andet nyt fra museet.

Tilmeld dig her

Åbningstider

1. september - 31. maj:
Tirsdag - fredag: 13 - 16
Lørdag - søndag: 12-17
Mandag lukket