Print

Bogterapi - 90 års dagen for Anne Franks fødselsdag

Den 12. juni 2019 ville Anne Frank være blevet 90 år. Som en særlig markering af denne dag er vi indgået i et samarbejde med psykolog Laura Francioli og åbner op for en særlig bogterapi session med udgangspunkt i Anne Franks dagbog.

Hvad er bogterapi?
Bøger åbner op for samtaler og giver mulighed for at identificere sig med og tage afstand til forskellige personer. I bogterapi mødes man i en gruppe og taler om de følelser en bog vækker i én selv, samtalen modereres af en professionel psykolog. 

Psykolog Laura Francioli driver fast en bogterapi gruppe, men indbyder her til et særligt arrangement til markeringen af Anne Frank, og vil afvikle en session med udgangspunkt i Anne Franks dagbog. 

Arrangementet foregår onsdag den 12. juni fra kl. 16:30-18:30.
Det finder sted på Dansk Jødisk Museum, Proviantpassagen 6, 1218 København K. 
Det koster 60 DKK at deltage. Denne pris inkluderer ikke udgiften til bogen.
Man forventes at have læst Anne Franks dagbog inden for det sidste år og man forventes at have taget noter til de passager der særligt vækker tanker.

Der er meget begrænset plads til arrangementet så tilmelding er påkrævet inden den 12. maj. Skriv til info@remove-this.jewmus.dk eller ring 91230727 for at tilmelde dig.

OBS: arrangementet vil være på engelsk og den anbefalede udgave af bogen er “The Diary of a Young Girl – The Definitive Edition by Anne Frank”. Bogen kan købes på saxo.dk.


Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du holde dig opdateret om arrangementer og andet nyt fra museet.

Tilmeld dig her

Åbningstider

September - maj:
Tirsdag - fredag: 13 - 16
Lørdag - søndag: 12-17
Mandag lukket

Juni - August:
Tirsdag - Søndag: 10-17
Mandag lukket